در حال بارگذاری...

مدیریت منابع مشترک

کانون؛ سرمایه جمعی

مدیریت منابع مشترک

استفاده از منابع مصرف نشده و ایجاد صندوق اتکایی داخلی بین صندوقهای قرض الحسنه و پوشش بیمه ای برای ریسکها و بحرانهای احتمالی از نیازهای ضروری صندوقهای قرض الحسنه است. اتکاء عملیات صندوقهای قرض الحسنه به یکدیگر باعث افزایش ضریب اطمینان جامعه و حاکمیت بانکی می باشد و مدیریت آن با نمایندگان منتخب صندوقها خواهد بود.

این امکان به اعضای کانون داده می شود تا با مشارکت در صندوق منابع مشترک اعضای کانون، از این منابع در مصارف مشتریان خود بهره مند شوند.

شبکه از جمع یکایک اجزای آن ارزشمندتر است.

  • انسجام فعالیت صندوقهای عضو
  • کاهش ریسک عملیات و توازن در برابر چالشها
  • بهره گیری هوشمند از منابع مشترک

ایدۀ تشکیل صندوق مشترک صندوقهای قرض الحسنه، نمونه های مشابه فراوانی در صناعت بانک و بیمه دارد. عدم وجود منبع اتکایی برای صندوقها، عدم تکافوی ذخایر احتیاطی برای جبران کسری نقدینگی در هنگام ترافیک غیرمعمول مشتریان و اطمینان بخشی هرچه بیشتر به جامعه درباره فعالیت صندوقهای قرض الحسنه و هوشمندسازی مصارف و منابع، موضوعاتی است که ما را به سوی یک تعریف مشترک بین اعضای کانون سوق می دهد. با تشکیل حساب مشترک صندوقهای قرض الحسنه و اتصال ابزارهای خرده بانکداری مدرن به آن، هریک از صندوقها از مزایای اتکایی و منابع این حساب می توانند استفاده کنند. نظارت بر فعالیت این حساب مشترک علاوه بر نمایندگان منتخب صندوقها برای نهادهای ناظر و در راس آنها بانک مرکزی امکان پذیر است.

مدیریت منابع مشترک

پس اندازهای کوچک اعضای کانون که همگی از صندوقهای قرض الحسنه مجازند، یک پشتوانه اتکایی مهم در هنگام بروز چالش برای صندوقهاست. همچنین بهره گیری هوشمند از منابع این حساب مشترک، چالاکی و توانمندی فوق العاده ای به شبکه صندوقهای عضو این کانون می بخشد.

کانون هیچ عملکرد شبه بانکی و اعتباری ندارد اما به عنوان نقطه هماهنگی اجتماعی صندوقهای قرض الحسنه می کوشد تا با اجرای این طرح به آرامش روانی مشتریان صندوقها و اطمینان بخشی هرچه بیشتر به دستگاههای مسوول بانکی کمک کند.

چرا مدیریت منابع مشترک لازم است؟

زیرا ضمن افزایش انسجام صندوقهای عضو کانون، موجب کاهش ریسک و افزایش توانمندی صندوقها می شود.

ارائه دهنده خدمات
شرایط عضویت در صندوق مشترک
تضمین بازپرداخت منابع