
نخستین مجمع عمومی کانون هماهنگی اجتماعی فعالان و صندوقهای قرض الحسنه تهران برگزار شد. در این نشست که با حضور نماینده وزارت کشور و مهمانانی از شبکه بانکی، مجلس شورای اسلامی، بخش دانشگاهی (دانشگاه تهران) و شرکتهای فناوری اطلاعات فعال در حوزه قرض الحسنه برگزار شد، حاضرین به بیان نکات و نظرات خود پرداختند.
در این نشست دکتر آقابابایی مدیر با سابقه بانکی به انتخاب مجمع عمومی، به عنوان مدیر عامل کانون انتخاب شد. همچنین دکتر طیب، از مدیران صندوقهای قرض الحسنه به عنوان رئیس هیات مدیره و مهندس ناجی اصفهانی از مدیران شرکتهای فناوری اطلاعات صنعت قرض الحسنه به عنوان نایب رئیس هیات مدیره کانون انتخاب شدند.
- درخواست تاسیس کانون در خرداد 1401 به وزارت کشور (فرمانداری تهران) تقدیم شد.
مراحل استعلامات تخصصی و موضوعی فعالیت کانون در عرض یکسال طی شد و مجمع عمومی آن در اسفند ماه 1401 برگزار شد.
بررسی تکمیلی و تصویب تاسیس کانون پس از برگزاری مجمع عمومی آن در وزارت کشور به مدت 6 ماه انجام شد و در مرداد ماه 1402 مجوز ثبت تاسیس کانون از سوی فرمانداری تهران صادر شد.
- کانون، یک سازمان مردم نهاد است که با رویکرد اجتماعی به منظور هماهنگی بین صندوقهای قرض الحسنه بنیاد شده است.
- این اساسنامه با مشورت شخصیتها و کارشناسان اقتصادی، بانکی و مدیران صندوقهای قرض الحسنه تدوین شده است.
- اساسنامه کانون شامل کلیات و اهداف و روشهای اجرایی می باشد.
مجمع عمومی موسس کانون هماهنگی اجتماعی موسسات و فعالان قرض الحسنه تهران
اسفند 1401 - تهران

در این نشست حجت الاسلام دکتر جلیل محبی، حقوقدان عضو هیات علمی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، دکتر وحید باقری، عضو هیات مدیره بانک پاسارگاد، دکتر آقابابایی، معاون سابق فناوری اطلاعات بانک گردشگری و معاون اسبق امور شعب بانک سامان، دکتر زهیر طیب، مدیر صندوق قرض الحسنه مهرکوثر تهران و مدیر سامانه تبادل الکترونیک دفاتر و دبیر کمیته تخصصی پیشخوان دولت نهاد ریاست جمهوری و مشاور سابق استاندار تهران، مهندس ناجی اصفهانی، مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات رایمند از شرکتهای فعال در عرصه بانکداری قرض الحسنه و جمعی دیگر از فعالان و کارشناسان به ایراد سخن پرداختند.
modir
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.